Заштита за глава

#AEK010-001-600

Додатоци за шлемови

Категорија: Заштита за глава

Опис

InterGPV™ антифонот за монтирање на шлем е дизјниран за секојдневна употреба. Тие се дел од новата линија на шлемови со монтирани антифони. Имаат јаки бои за подонра видливост.

SNR=25
Стандард: EN 352-3

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter