Маска за повеќекратна употреба

#JP-177

Маска за повеќекратна употреба

Категорија: Респираторна опрема / Маска за повеќекратна употреба

Опис

Материјал: 100% Памук
Конфекционер: ЈОСИБА ПРОТЕКТ-Скопје

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter