Маски за еднократна употреба

#BEJ120-001-000

Маски за еднократна употреба

Категорија: Респираторна опрема / Маски за еднократна употреба

Опис

Moulded Disposable Mask FFP2 - 121 - Овој модел на маски за еднократна употреба е достапен во големина S, M и L. Овој производ со вентилација му овозможува на лицето удобност и намален внес на CO2, а зголемување на топлината. 2 класа, средна ефикасност ( 94%  ), со заштитен фактор 10. 

Одговара на: EN149:2001+A1:2009.
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter