Маски за еднократна употреба

#BEB150-101-000

Маски за еднократна употреба

Категорија: Респираторна опрема / Маски за еднократна употреба

Опис

Fold Flat Disposable Vertical Mask FFP2 - 223 Odour Valved - 2 класа,среден капацитет (94%), за ризик од среден степен. Практична големина и лесна за чување кога не се употребува. Ергономски облик за поголема удобност.  

Одговара на стандард: EN149:2001+A1:2009.
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter