Martcare маски за еднократна употреба

#BEH120-001-A00

Маски за еднократна употреба

Категорија: Респираторна опрема / Martcare маски за еднократна употреба

Опис

Martcare® Moulded Mask FFP2 Valved- фактор на заштита (APF) од 10 x Limit Exposure Exposure Limit (WEL) за финa нетоксични прашина, влакна и магли.
Одговара на стандард: EN149

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter