Прва Помош

#JPR-063

Ормар за прва помош

Категорија: Прва Помош

Опис

Ормар за внатрешна употреба
Состав: ладновалан лим од 0,6mm до 0,8mm
Боја: бела
Димензии: 400x300x100

Содржина на санитетски материјал:
- Цик Цак вата 50 гр.
- Еластичен завој Medilasti 8x5
- Фластер Sanplast 5x5
- Газа стерилна 80x25
- Газа стерилна 80x100
- Газа стерилна 80x50
- Завој 10x5
- Завој 12x5
- Завој 6x5
- Завој 5x5
- Хидроген 3% 100 мл
- Парацетамол таблети
- Ножички медицински

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter