Памучни ракавици

#5202

Памучни ракавици

Категорија: Заштита за раце / Памучни ракавици

Опис

NITRAS памучни ракавици со природна боја.

Големина за мажи: 10
Големина за жени: 8 (производ 5011) 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter