Заштита при работа на височина

#AKKIT02

ПОЈАС AKROBAT

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

ПОЈАС AKROBAT 
- AK10 појас за позиционирање 
- Сигурносно јаже AK103 со само-заклучувачки карабин
Карактеристики: системот за позиционирање овозможува полесно работење во височина
Не е наменет за спасување од пад
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter