Заштитни блузони и маици

#FLRA300

POLAR FLEECE MAN

Категорија: Заштита за тело / Заштитни блузони и маици

Опис

ЈНК блузон до микро полар ткаенина со завршна обработка против литење, подеслив обем на половината
Состав: 100%полиестер 
Големина: XS-2XL
Тежина: 300gr

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого  

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter