PVC ракавици

#160227

PVC ракавици

Категорија: Заштита за раце / PVC ракавици

Опис

NITRAS PVC - ракавици, црвени, целосно премачкани на памучно трико, должина 27cm.

Големина: 10
Сертификат: EN 388

Големина

10

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter