Ракавици од латекс

#1603

Ракавици од латекс

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од латекс

Опис

NITRAS GRIP, ракавици од латекс, жолти, делумно премачкани со зелен латекс на дланките и прстите, плетен рендер, рапаво премачкување за подобро чувство при допир. 

EN 388

Големина

8, 9, 10, 11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter