Ракавици од латекс

#1609// POWER GRIP

Ракавици од латекс

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од латекс

Опис

NITRAS POWER GRIP, ракавици од латекс, бели, делумно премачкани на дланките и прстите со портокалов латекс, плетен рендер.

EN 388

Големина

11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter