Ракавици од нитрил

#03400

Ракавици од нитрил

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од нитрил

Опис

NITRAS ракавици од нитрил, природни бои, 3/4 премачкани со жолт нитрил, памучно трико, плетен рендер, TÜV/GS стандард.

ЕN 388

Големина

7, 8, 9, 10, 11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter