Ракавици од нитрил

#03430

Ракавици од нитрил

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од нитрил

Опис

NITRАS ракавици од нитрил, природни бои, 3/4 премачкани со син нитрил, памучно трико, платнени манжетни.

Големина: 8-11
Сертификат: EN 388
 

Големина

8, 9, 10, 11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter