Ракавици од нитрил

#03405

Ракавици од нитрил

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од нитрил

Опис

NITRAS ракавици од нитрил,бел полиестер, 3/4 премачкани со жолт нитрил, плетен рендер.

Големина: 7-11
Сертификат: EN 388

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter