Ракавици од нитрил Premium

#3410P

Ракавици од нитрил Premium

Категорија: Заштита за раце / Ракавици од нитрил Premium

Опис

NITRAS ракавици од нитрил Premium, бели, избелени, 3/4 премачкани со син нитрил, памучно трико, плeтен рендер, меки и удобени при носење, 

Големина: 10
Стандард: EN 388 

Големина

10

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter