Ракавици за заварување

#20535//SAFE

Ракавици за заварување

Категорија: Заштита за раце / Ракавици за заварување

Опис

NITRAS SAFE, ракавици за заварување со 5 прсти (американска ракавица за заварување), шпалт кожа, должина 35cm, внатрешно целосно поставена.

Сертификат: EN 388, EN 12477

Големина

9, 10, 11

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter