Ракавици за заварување

#3200//ARGON

Ракавици за заварување

Категорија: Заштита за раце / Ракавици за заварување

Опис

NITRAS ARGON, ракавици од напа кожа, манжетна од шпалт кожа, должина 35cm, вметнат палец.

EN 388, EN 407

Големина

10

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter