Заштитни блузони и маици

#TSRA150

REGULAR T-SHIRT MAN

Категорија: Заштита за тело / Заштитни блузони и маици

Опис

ЈНК маица со краток ракав ткаена во вид на цевка, двојно шиена на јака, ракави и половината
Состав: 100%памук
Величини: S-3XL
Тежина: обоена 155gr/бела 150gr
GM 85%памук/15%вискоза
AS 98%памук/2%вискоза

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter