Зимска опрема

#SOFTVEST

SOFTSHELL VEST

Категорија: Заштита за тело / Зимска опрема

Опис

ЈНК Елек со патент и странични џебови,
водоотпорност 3000mm, проветрување 3000mvp
Надворешност: 95%полиестер/5%еластин
Внатрешност: 100%полиестер
Величини: S-2XL
Тежина: 300-310gr

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого  

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter