Заштитни чевли ЈОСИБА протект

#SPRING O1

Заштитни плитки чевли SPRING O1

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли ЈОСИБА протект

Горен дел

платно/кожа

Внатрешен дел

платно кое дозволува дишење

Заштита

нема

Долен заштитен дел

нема

Влошка

 мобилна

Ѓон

PU, антистатик, отпорен на лизгање, отпорен на масла и деривати, додаток за апсорбција на енергија во пределот на петата

Големина

39-46

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter