Заштитни блузони и маици

#SWRA290

SWEATSHIRT UNISEX

Категорија: Заштита за тело / Заштитни блузони и маици

Опис

ЈНК блузон двојно сошиен на јаката, ракавите, рендер на јаката, ракавите и половината
Состав: 65%полиестер-35%памук
Величини: S-2XL
Тежина: 290gr

Брендирање

Можност за брендирање со Ваше лого  

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter