Прва Помош

#JPR-063-T

ТОРБА ЗА ПРВА ПОМОШ

Категорија: Прва Помош

Опис

Торба за прва помош
Состав: Полипропилен / 80гр.
Боја: црвена
Димензии: Висина 40цм./Ширина 35цм./Лента 10цм.

Содржина на санитетски материјал:
- Еластичен завој Medilasti 8x5
- Фластер Sanplast 5x5
- Газа стерилна 80x25
- Газа стерилна 80x100
- Газа стерилна 80x50
- Завој 10x5
- Завој 12x5
- Завој 6x5
- Завој 5x5
- Хидроген 3% 100 мл.
- Парацетамол таблети
- Ножички медицински

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter