Заштита при работа на височина

#FAR0401

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

K2™ 2-Point Harness - опремата има 2 идеално позиционирани додатоци за заштита при пад. Големината се подесува во областа на рамењата, градите и има ремени на бутовите кои се користат за брзо ослободување. 

Одговара на стандард: EN 361:2002  

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter