Заштита при работа на височина

#FAR0205

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

Pioneer™ 2-Point Rescue Harness - ограничениот простор и спасувањето се сериозни теми. Овој појас овозможува лицето да биде спасено во вертикална положба со користење на каиш за продолжување, која може да биде прикачен.

Одговара на стандард:  EN 361:2002 & EN 1497:2007 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter