Заштита при работа на височина

#FAR0405

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

K2™ Twin Tail - со 2 алуминиумски куки за закачување

Јажето одговара на стандард: EN 355:2002 
Додатоците за поврзување одговараат на : EN 362:2004 Class B/T 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter