Заштита при работа на височина

#FAR0204

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

Pioneer™ 3-Point Harness - појасот со 3 точки е дизајниран за оние на кои им е потребно позиционирање при раборењето, како на пр. инжињерите за телекомуникации. Лесен е и доаѓа во комбинација со додаток на задната страна за поголема удобност. 

Одговара на стандард: EN 361:2002 & EN 358:199 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter