Заштита при работа на височина

#FAR0403

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

K2™ 5-Point Harness - предните и странични точки на подесување во комбинација со алуминиумските додатоци му нудат на работникот сигурност и удобност при работењето, без разлика колку долго е потребно за извршување на задачата. 

Одговара на стандард: EN 361:2002, EN 358:1999 & EN 813:2008 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter