Заштита при работа на височина

#FAR0301

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

Spartan™ 1-Point Harness -  стилски производ кој нуди одлична заштита. 

Одговара на стандард: EN 361:2002 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter