Заштита при работа на височина

#FAR0308

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

K2™ Captive-  со 2 алуминиумски токи. Должината се прилагодува од 1m до 2m.


Јажето одговара на стандард: EN 355:2002 
Токите одговараат на стандард:  EN 362:2004 Class B 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter