Заштита при работа на височина

#FAR0404

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

K2™ Single Tail - со алуминиумски додатоци за закачување и карабинер

Јажето одговара на стандард: EN 355:2002 

Додатоците за прикачување на стандард: EN 362:2004 Class B/t 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter