Заштита при работа на височина

#FAR0601

Заштита од пад

Категорија: Заштита од пад / Заштита при работа на височина

Опис

Pro-Fit™ Dielectric Harness - ова е еднинствената опрема во Европа која е целосно изолирана и соодветна за работа на места каде постои опасност при контакт со струја. Оди во комбинација со специјални D- прстени, токи и рамки, кои го штитат работникот од потенцијален контакт со струја. 

Одговара на стандард:  EN 361:2002 & EN 358:1999 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter