Заштитни чевли ЈОСИБА протект

#SAFE LOW S3

Заштитни чевли ниски SAFE LOW S3

Категорија: Заштита за нозе / Заштитни чевли ЈОСИБА протект

Опис

EN345/S3

Горен дел

водоотпорна телешка кожа

Заштита

заштитна метална капа и табаница

Влошка

анатомска антибактериолошка влошка

Ѓон

двојно бризган PU, антистатик, отпорен на лизгање, отпорен на масла и деривати, додаток за апсорбција на енергија во пределот на петата

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter