Заштитни очила

#ASA770-16X-600

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Stealth™ 9000 Polarised - Smoke K, лесни очила со заоблени стакла на кои може да им се прилагоди ширината, го одбиваат хоризонталниот сјај и овозможуваат подобра пецепција. 

Одговара на стандард: EN166.1.F.K & EN172 5-3.1

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter