Заштитни очила

#ASA106-121-300

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Stealth LED™ е верзија на популарната линија Stealth 8000™ со вградени LED светилки. Лесни и удобни очила со поликарбонатни заоблени стакла со UVA, UVB и UVC заштита, кои тежат само 26g, а со светилките вкупната тежина е 48g. Светилките може да ротирааат во зависност од потребите.

Одговара на стандард: EN166.1.F & EN170 

 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter