Заштитни очила

#ASA770-16R-100

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Stealth™ 9000, заоблени заштитни очила со поликарбонатни леќи, тежина 25g. Дизајнирани рачки со мека гума за подобро држење. Блокираат 99% од UV зраците. 

Одговара на стандард:  EN166 1.F

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter