SPECIFIC - Commando™

#4COMFS

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / SPECIFIC - Commando™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Commando™- удобна пенеста облога и каиш кој се прилагодува, кои обезбедубаат дополнителна заштита од прскање на течности.
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter