WOMEN RANGE - Shamira™

#1SHA23C

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / WOMEN RANGE - Shamira™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Заштита во комбинација со женственост...
Лесни заштитни очила кои ве заштитуваат не само од удар, туку и од ултравиолетови и сончеви зрачења.

Anti-scratch/ Anti-fog

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter