EXTREMES - Stone™

#2STONEV23C

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / EXTREMES - Stone™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Stone™ - овие очила ќе ви овозможат комплетна заштита и удобност. Визирот FIGHT се додава лесно на очилата и гарантира оптимална заштита на целото лице. Тежина 112г. Нуди дополнителна заштита од надворешни влијанија и течности.

Anti-scratch/Anti-fog

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter