Заштитни очила

#ASA920-163-000

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Stealth™ 16g, се најлесните заштитни очила кои тежат само 16g, Ултра тенките стакла даваат одлична заштита.

Одговара на стандард: EN166 1.F 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter