INDISPENSABLE - Oxygen™

#1OXY23C OXYGEN

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Oxygen™

Активно

True

Наслов

ЗАШТИТНИ ОЧИЛА

Опис

Лесни заштитни очила Oxygen ™ кои заштитуваат и овозможуваат неверојатен комфор. 
Со рамни рабови удобно се вклопуваат под шлем и остануваат на место дури и во екстремни услови. Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења.

Тежина 21g.
Anti-scratch/Anti-fog
 

Ново

False

Промовирано

False

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter