INDISPENSABLE - Rigi™

#1RIG21S

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Rigi™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Заштитните очила RIGI, со својот дизајн, кој одговара на сите облици на лице, и перформанси ви нудат заштита и удобност во текот на целиот ден. Поради нивниот облик и тежина, 19г, може да се користат заедно со антифони за уши и шлемови. Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија, ултравиолетови и сончеви зрачења. Соодветни се за употреба во индустријата.

Тежина: 19g
Anti-scratch

 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter