Martcare заштитни очила

#ASA240-021-100

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Martcare заштитни очила

Опис

M9100 Wraparound - Clear HC lens- очила со традиционален стил за одлична перцепција и комплетна заштита. Делот околу носот е дизајниран за дополнитела удобност при носењето. Рачките се прилагодуваат според потребите. 

Одговара на стандард: EN166.1.

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter