Заштитни очила

#ASA698-12M-900

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Forceflex™ Flexible Safety Glasses, направени според најнова технологија за пластични очила. Рамките се флексибилни и издржливи, но и многу удобни. 

Одговара на стандард: ANSI Z87.1, EN166, AS/NZS, EN166.F

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter