INDISPENSABLE - Oxygen™

#1OXY21C

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Oxygen™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Лесни заштитни очила Oxygen ™ кои заштитуваат и овозможуваат неверојатен комфор. 
Со рамни рабови удобно се вклопуваат под шлем и остануваат на место дури и во екстремни услови. Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења.

Тежина 21g.
Anti-scratch


 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter