Заштитни очила

#ASA090-120-400

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

PA800  очилата се со лесни заштитни очила со спортски дизајн. Извонредно удобни со меки перничиња за заштита на носот и мек материјал на рачките за подобро држење.

Одговара на стандард:  EN166 1.F.K

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter