INDISPENSABLE - Rigi™

#1RIGBB21AR

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Rigi™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Заштитните очила RIGI, со својот дизајн, кој одговара на сите облици на лице, и перформанси ви нудат заштита и удобност во текот на целиот ден. Поради нивниот облик и тежина, 19г, може да се користат заедно со антифони за уши и шлемови. Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења. 

Тежина: 19g
Anti-scratch
Blue blocker 30%
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter