Заштитни очила

#ASA630-120-500

Заштитни очила

Категорија: Заштита за глава / Заштитни очила

Опис

Aquarius™ Safety Spectacle,спортски очила со рачки кои се прилагодуваат според потребите.

Одговара на стандард:  EN166 1.F

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter