INDISPENSABLE - Cayman™

#1CAY23C

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Cayman™

Наслов

Заштитни очила

Опис

Cayman, ергономија, технологија и функционалност!
Заштитни очила во комбинација со систем за подесување во 5 положби, дополнителна заштита од мек материјал кој обезбедува заштита од прашина и од лизгање и се со цел за постигнување максимална удобност. .Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења. 

Anti-scratch/ Anti-fog


 
 

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter