INDISPENSABLE - Expert™

#1EXP23C

Заштитни очила

Категорија: Swiss One Eyewear / INDISPENSABLE - Expert™

Активно

True

Наслов

Заштитни очила

Опис

Наочарите Expert™  се направени со атрактивна, полирана, метална  рамка и меки флексибилни рачки. Рамните и удобни рачки совршено се вклопуваат под шлемови или антифони за уши. Нудат дополнителна заштита од надворешни влијанија и ултравиолетови зрачења. 

Карактеристики:
Прилагодливи и нелизгачки влошки за носот
Метална рамка
Меки и нелизгачки слоеви
Флексибилни рачки
Anti-scratch/ Anti-fog
 

Ново

False

Промовирано

False

Најнов каталог

Во нашата понуда можете да најдете заштитна облека од сопствено производство изработени од најквалитетни ткаенини од програмата на KLOPMAN. Заштитни ракавици, сигнализирачки елеци, еднократни комбинизони од програмата на NITRAS. Голема понуда на заштитни чевли и чизми од U-POWER. Лични заштитни средства за заштита на глaва и тело од програмата на JSP од Англија. Заштитни шлемови и останати додатоци од CENTURION и заштита на дишните органи од програмата на ESP.


превземи каталог

Зачлени се за newsletter